P U R E - SMILE AND WHITENESS


Cel mai bun tratament de albire
în serviciul zâmbetului
dumneavoastră

Cele mai frecvente intrebări


 

PURE este un sistem pentru albirea dinților elaborat împreună cu cei mai mari specialiști. Rezultatele, rapid vizibile, vă vor garanta un zâmbet strălucitor un timp îndelungat.

PURE este un procedeu neagresiv și nu prezintă nici un risc. Dincolo de marea lor eficacitate, produsele PURE sunt foarte ușor de folosit. Ph-ul lor neutru garantează o toleranță perfectă. Dentistul dumneavoastră vă va ajuta să alegeți produsul cel mai
bine adaptat situației dumneavoastră.
 

O gamă elaborată în funcție de nevoile dumneavoastră

La domiciliu

 PURE sun

 Formula ideală pentru persoanele care doresc să poarte gutierele o perioadă mai scurtă: un rezultat optim în doar două aplicații cotidiene a căte 45 de minute timp de 8 zile.

PURE moon si PURE moon sensitive

Aceste tratamente de noapte răspund în toate cazurile. Pentru dinții sau coroanele sensibile PURE moon sensitive este soluția ideală, maniera cea mai blândă de a obține dinți albi. În jur de 4 ore timp de 16 nopți.

Derularea tratamentului: Dentistul dumneavoastră ia amprenta dinților pentru a confecționa gutiere personalizate. Acesta vă furnizează produsul de albire care răspunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră și vă indică demersul care trebuie urmat pentru a optimiza rezultatul.

 

La dentistul dumneavoastră

PURE power

Maniera cea mai rapidă de albire a dinților: un zâmbet strălucitor într-o singură oră! Produsul se aplică direct pe dinți, țesuturile moi sunt protejate în totalitate. Acest procedeu nu prezintă nici un risc și nu afectează structura dinților.

PURE power plus

Combinația perfectă care asociază tratamentul în fotoliu și la domiciliu. Un rezultat rapid, încă și mai durabil. Mai mult, veți deține gutiere personalizate pentru rapeluri ulterioare.

 

Cu fiecare tratament

Acest tratament suplimentar diminuează o eventuală sensibilitate înainte, pe parcursul sau după tratament și stabilizează rapid culoarea.

 

Cele mai frecvente întrebări

Despre ce este vorba?
O albire a dinților este un procedeu care dă luminozitate smalțului și dentinei.
 

În ce caz să se adopte?
Cu vârsta, dinții se colorează datorită consumului anumitor substanțe (ceai, cafea, vin roșu, tutun, suc de fructe, etc.), de la traumatisme sau din cauza restaurărilor vechi (plombe). Albirea dinților permite eliminarea acestei colorații și restaurarea culorii albe naturale a dinților dumneavoastră.

 
Este tratamentul sigur?
Procedura nu prezintă nici un risc pentru gingii și dinți. Sensibilitatea care poate însoți tratamentul dispare repede după câteva ore.


Cât timp durează tratamentul?
Durata tratamentului variază de la o oră la mai multe zile în funcție de tipul de tratament ales. O diferență de nuanță va fi vizibilă încă din primele zile.


Este rezultatul durabil?
Longevitatea efectului depinde de igiena bucală a pacientului, precum și de obiceiurile sale alimentare. Un rapel la aproximativ fiecare 2 ani permite menținerea culorii albe.